Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας κόντρα στον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για τη 10η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον Χαμαλίδη, κάτω από τα δοκάρια ενώ στην άμυνα αγωνίστηκαν από δεξιά προς αριστερά οι Μπλέτσας, Καρά Ιμπραχίμ (αρχηγός), Γκατζούλης, Μπίχτας έχοντας στη μεσαία γραμμή τους Κενανίδη, Αντωνιάδη, δεξιά τον Κόρακα, αριστερά τον Μαντέλη και πίσω από τον προωθημένο Καρά Αχμέτ, τον Ζαφείρη. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Κυρουβίδης, Αντωνίου, Σκουλαρίδης.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε νευρική στις επιλογές της, δέχθηκε το πρώτο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο στο 32΄ ενώ προηγουμένως ο Χαμαλίδης είχε αποκρούσει πέναλτι των φιλοξενουμένων. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καλές στιγμές, χωρίς όμως να φτάσει στην επίτευξη του τέρματος, κάτι που κατάφερε η ομάδα του Ιάσμου στο 65΄ από το σημείο του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου για τη νίκη και την πορεία στο πρωτάθλημα. Η δουλειά συνεχίζεται καθημερινά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Μπερτράν Ρομπέρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής της Β΄ ΕΠΣ Θράκης

ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-2

Ηρακλής Ν. Καλλίστης – Ατσάλι Αρχοντικών 2-1

Μύστακας – Σπάρτακος Β΄ 5-0

Νέα Δόξα Υφαντών – Νεολαία Αλανότοπου 0-3 α.α.

Πανθρακικός – Ένωση Ασωμάτων 3-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 30

2) Αλανότοπος 25

…………………………………………………………………….

3) Πανθρακικός Β΄  19

4) Ηρακλής Νέας Καλλίστης 19

5) ΠΑΟΚ Κομοτηνής  17

6) Ατσάλι Αρχοντικών 12

7) ΑΟ Μύστακας 9

8) Σπάρτακος Β΄ 7

9) Νέα Δόξα Υφαντών (αποχώρησε)

10. Ένωση Ασωμάτων (αποχώρησε)

21 Ιανουαρίου, 2024