Ενεργοποιήθηκε και επίσημα το προπονητικό κέντρο Κομοτηνής μετά από απουσία 4 ετών και αφορά ένα project που τρέχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο έχει ως στόχο την συγκέντρωση διακριθέντων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από κάθε γωνία της χώρας, ώστε να προπονούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν σταδιακά τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Μετά από τα 2 camp επιλογών που πραγματοποιήθηκαν από τον επικεφαλής scouting κ. Ιωάννη Αβραμίδη και τον scouter κ. Αλέκο Θεοδωρίδη επιλέχθηκαν 37 ποδοσφαιριστές από Κομοτηνή και Ξάνθη, οι οποίοι είναι γεννημένοι τα έτη 2011-2012-2013-2014.

Τα παιδιά παρέλαβαν την ένδυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ξεκίνησαν τις προπονήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις εγκαταστάσεις μας στα γήπεδα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και το «παρών» θα δίνουν προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα ακόμη και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων από τους scouters της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της Footy PAOK Academy Network και Veo sports camera για την καλύτερη αξιολόγηση.

Επίσης τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε αγώνες με τα αντίστοιχα προπονητικά κέντρα ανά την Ελλάδα που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Τα παιδιά που απαρτίζουν το δυναμικό των ομάδων προέρχονται από τις Ακαδημίες:

-ΑΟ Ξάνθης

-Άρη Πετεινού Ξάνθης

-Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης

-ΑΠΟΞ Ξάνθης

-Ασπίδα Ξάνθης

-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις παραπάνω ακαδημίες της Ξάνθης καθώς και τους γονείς των παιδιών για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη στο project της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μέσω αυτής της διαδικασίας δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν σε τουρνουά υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να προπονούνται σε υψηλότερο ρυθμό – ανταγωνισμό και υπό τις οδηγίες των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

Αφιέρωμα της Lega TV στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης

#paok_komotinis #football #paoknetwork #soccer #goals #elephant_komotini #bluetravel #bakkal #laserderm #kasapiscollection #evellonstores

15 Ιανουαρίου, 2024