Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα η εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας της Ακαδημίας μας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ Παντελεήμων ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά στάθηκε στη σημασία της άθλησης σε συνδυασμό με τις σχολικές υποχρεώσεις και αναφέρθηκε στον Θανούλη που ταξίδεψε στη «γειτονιά» των Αγγέλων, ο Δαμιανός Γαβριηλίδης Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, ο Διευθυντής Γραφείου του Περιφερειάρχη Βασίλης Μαυρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Κομοτηνής Γιώργος Λαζαρίδης, ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο Υπεύθυνος Footy Κωνσταντίνος Στυλιανόπουλος.

 Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στα χέρια των προπονητών του συλλόγου μας και στηρίζουν όλες τις προσπάθειες και τις δράσεις μας. Επιπλέον ευχαριστούμε τα παιδιά, που κάθε μέρα με συνέπεια, εργατικότητα και ήθος δουλεύουν στις προπονήσεις με στόχο να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά παράλληλα να αποκτούν αξίες ζωής, που θα τους συντροφεύουν στην καθημερινότητα τους. Εμείς άλλωστε σαν Ακαδημία θέλουμε όλα τα παιδιά να είναι υγιή ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα από τα πιο υγιή κύτταρα της κοινωνίας, αυτό του αθλητισμού.

Παράλληλα, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου ως βασικοί υποστηρικτές της προσπάθειας και συγκεκριμένα στους:

Elephant

Αστικά Κομοτηνής

Bakkal

Kasapis Collection

Evellon Stores

Laserderm

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ Κωνσταντίνος Φλωροκάπης

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με πολλά δώρα ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκαν ομαδικές φωτογραφήσεις των τμημάτων και μία συγκεντρωτική φωτογραφία με όλα τα μέλη των ακαδημιών να φωτογραφίζονται μαζί.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

26 Φεβρουαρίου, 2024