Επίσημος χορηγός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τη σεζόν 2023/24 αποτελούν τα Αστικά Κομοτηνής, που πρόκειται για μια επιχείρηση με κύριο αντικείμενο την αστική μεταφορά του επιβατικού κοινού της πόλης μας  άλλα ταυτόχρονα προσφέρει τα μέγιστα και κοινωνικά, μιας και ο κύριος όγκος των επιβατών είναι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως αυτές των μαθητών, φοιτητών και ηλικιωμένων.

Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής δραστηριοποιείται στον χώρο των αστικών μεταφορών από το 1989, παρέχοντας σύγχρονες, αξιόπιστες, ταχύτατες και ποιοτικές μετακινήσεις στους κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους φοιτητές της πόλης της Κομοτηνής.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η επιχείρηση ανανέωσε εξ ολοκλήρου τον στόλο των οχημάτων της και αυτή την στιγμή διαθέτει υπερσύγχρονα λεωφορεία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Συγκεκριμένα ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 11 οχήματα των 12 μέτρων, 2 οχήματα των 10 μέτρων, 1 όχημα των 15 μέτρων , 1 αρθρωτό 18 μέτρων και 6 οχήματα mini bus που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 στάσεις. Ο στόλος οχημάτων διαθέτει ειδικές ράμπες για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. και ατόμων που επιθυμούν να κινηθούν με καροτσάκι για ψώνια ή βρέφη. Με το τρόπο αυτό ενθαρρύνει την μεταστροφή του αστικού κοινού από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα στην αστική μετακίνηση συμβάλλοντας κατά πολύ στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που προκύπτουν τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και για την υγεία και την προοπτική της ζωής μας.

Πέραν τούτου , η Εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης είτε με banners πάνω στα οχήματα , είτε με προβολή διαφημιστικών video που «παίζουν» σε όλα τα οχήματα αλλά και στη νέα μεγάλη οθόνη LED με πάνελ 3,5 τ.μ. στην βιτρίνα των νέων γραφείων της επιχείρησης επί της οδού Σοφ. Κομνηνού 22. Η νέα στέγη των ΑΣΤΙΚΩΝ είναι άμεσα προσβάσιμη στο επιβατικό κοινό και αποτελεί το νέο «στρατηγείο» της επιχείρησης καθώς πλέον όλα ελέγχονται ηλεκτρονικά (θέση οχημάτων, ταχύτητα κίνησης, έλεγχος τήρησης ωραρίων, οικονομικά δεδομένα κ.α.)

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κομοτηνής κινείται σε πρότυπα σύγχρονων αστικών Ευρωπαϊκών κέντρων. Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται νέοι άνθρωποι με όρεξη για δημιουργία, που σε συνδυασμό με την συνέπεια και υπευθυνότητα που τους διακρίνει έφεραν τον αέρα της ανανέωσης και του εκσυγχρονισμού.  Ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νίκος Λυκούδης, ο οποίος φροντίζει να αφήνει το στίγμα του μέσα από καινοτομίες.

Το Blue Travel εγγυάται την ασφάλεια, την άνεση και την άψογη διεκπεραίωση της κάθε σας μετακίνησης και εκτός της εμβέλειας του Δήμου Κομοτηνής. Με γνώση και εμπειρία δεκαετιών στην καθημερινή αστική μετακίνηση, το Blue Travel ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την τουριστική και επαγγελματική μετακίνηση. Με οχήματα που είναι εφοδιασμένα με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, έτοιμα να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επικοινωνήστε με το 25310-27309 ή με το bluetravelkomotini@gmail.com για να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας και να ζήσετε και εσείς την #bluetravel εμπειρία!

Εμείς ευχαριστούμε τον κ. Λυκούδη για την εμπιστοσύνη στο όραμα μας και του ευχόμαστε να γράφει ο στόλος της εταιρείας πολλά χιλιόμετρα!

Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Τηλ.: 2531027309

Website: https://www.astikakomotinis.gr

E-mail: astikakomotinis@gmail.com

Facebook: astikakomotinis & Blue Travel

Twitter: @AKomotinis

22 Ιανουαρίου, 2024