Επίσημος χορηγός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τη σεζόν 2023/24 αποτελεί το Elephant, το οποίο βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο ΕΟ Κομοτηνής – Κοσμίου και αποτελεί την ιδανική λύση για καφέ με το μοναδικό χαρμάνι του Elephant, μπύρα, φαγητό και παρακολούθηση οποιασδήποτε αναμέτρησης σε έναν φιλόξενο χώρο.

Ένα από τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, πέραν της ποιότητας των ροφημάτων και των φαγητών είναι η εύκολη στάθμευση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος περιμετρικά από αυτό.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Elephant, εκτός από την ποιότητα των παροχών αποτελεί και η εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καταστήματος, φροντίζοντας έτσι ώστε όλοι οι πελάτες να νιώθουν οικεία και κυριολεκτικά «σαν στο σπίτι τους».

Παρότι μετρά 2,5 χρόνια παρουσίας στον χάρτη της εστίασης της πόλης, το Elephant αποτελεί σταθμό και προορισμό για παρέες, προκειμένου να απολαύσουν με άνεση τον καφέ τους ή την μπύρα τους και να παρακολουθήσουν αναμετρήσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ στις μεγάλες οθόνες του καταστήματος. Τους θερινούς μήνες αποτελεί όαση δροσιάς καθώς η σκιά των δέντρων προσφέρει μία δροσερή απόλαυση σε συνδυασμό με έναν κρύο καφέ ή μία παγωμένη μπύρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χώρος του Elephant μπορεί να φιλοξενήσει και μικρούς φίλους, χάρη στην παιδική χαρά που παρέχει με ελεύθερη είσοδο για τους πελάτες. Επίσης, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να γιορτάσουν και τα γενέθλιά τους κάνοντας αξέχαστο πάρτυ με μπουφέ της επιλογής σας σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον.

Το Elephant σας περιμένει για μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα του καταστήματος στο Facebook ΕΔΩ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 25310 80081 ή 698 582 7240

16 Ιανουαρίου, 2024