Επίσημος χορηγός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τη σεζόν 2023/24 αποτελεί το Kasapis Collections. Με έμφαση στην ποιότητα, από το 1972 έως και σήμερα, το κατάστημα ένδυσης Kasapis υπηρετεί αδιάλειπτα την έννοια της παράδοσης προτείνοντας επώνυμες επιλογές αντρικής ένδυσης που με την σειρά τους θα αποτελέσουν «κληρονομιά» των επόμενων γενεών.

Υπέρμαχοι της άποψης ότι «η διαφορά μεταξύ του στιλ και της μόδας είναι η ποιότητα» – που ανήκει σε μία από τις εμβληματικότερες προσωπικότητες στον χώρο της μόδας- το κατάστημα Kasapis βρίσκεται δίπλα σας για να «ντύσει» κάθε στιγμή της ημέρας σας.

Με προτάσεις casual και formal prêt-a-porter menswear, κλασσικής, μοντέρνας και καθαρής αισθητικής που καταρρίπτουν το μύθο της μονοτονίας στο αντρικό ρούχο, με την αυθεντική υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων μόδας όπως ΤΟΜΜΥ HILFIGER, NAPAPIJRI, FRED PERRY, DIESEL, REPLAY, TIMBERLAND, MONTE NAPOLEONE, LAGERFELD κ.α που εγγυώνται την συνέχεια τους στο πέρασμα του χρόνου.

Ένα κατάστημα ορόσημο κυρίως του αντρικού κοστουμιού που συνοδεύει τόσο την καθημερινότητά σας, όσο και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, όπως η ημέρα του γάμου σας.

Με μια δυναμική παρουσία στον χώρο του ανδρικού ενδύματος που μετράει πάνω από 45 χρόνια, το όνομα Κασάπης θεωρείται πια συνώνυμο του στιλ και των επώνυμων επιλογών που χαρακτηρίζουν τις καθημερινές αλλά και ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του άνδρα.

Μέσα από συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους casual & formal menswear όπως ΤΟΜΜΥ HILFIGER, NAPAPIJRI, FRED PERRY, U.S POLO, HACKETT, HAVANA &co, MONTE NAPOLEONE, LAGERFELD κ.α προσφέρει στους πελάτες μοναδικές επιλογές με υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης καλύπτοντας άριστα κάθε απαίτηση.

Ταυτόχρονα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υποδήματα και αξεσουάρ για τον άνδρα, που δίνουν τη δυνατότητα να παρέχονται ολοκληρωμένα σύνολα ύστερα από την στιλιστική καθοδήγηση της ομάδας του καταστήματος.

Έδρα του e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) είναι η Κομοτηνή όπου λειτουργεί και το φυσικό κατάστημα Kasapis Collections. Η κεντρική αποθήκη και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες όπως η διακίνηση στεγάζονται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις στη Κομοτηνή. Το ηλεκτρονικό κατάστημα kasapis.gr ανανεώνεται καθημερινά και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται βρίσκονται σε απόθεμα στην αποθήκη της εταιρείας για άμεση αποστολή. Με έκθεση 200τμ σε δύο επίπεδα διαθέτει τις μεγαλύτερες εταιρείες και οίκους στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, υπόδησης & αξεσουάρ.

Για την δική σας καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κλείστε το δικό σας ραντεβού 25310 29704

5 Μαρτίου, 2024