Επίσημος χορηγός του ΠΑΟΚ Κομοτηνής για τη σεζόν 2023/24 αποτελεί το Bakkal, ο προορισμός για καφέ, brunch, γλυκό, παγωτό, cocktails, τσάι, υγιεινά προϊόντα delicatessen και πολλά ακόμα σε ένα ζεστό και προσεγμένο περιβάλλον. Ένα στέκι, με μυρωδάτους καφέδες, γλυκές λιχουδιές και πολλά προσεγμένα Ελληνικά προϊόντα.

Ο μπακάλης (Bakkal) υπήρξε ο άνθρωπος που για πολλές δεκαετίες είχε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της γειτονιάς. Η επίσκεψη σε αυτόν ήταν -τρόπον τινά- απαραίτητη, μιας και ο μπακάλης διέθετε όλα τα απαραίτητα αγαθά, που αφορούσαν τον καφέ, τα γλυκίσματα, το γεύμα και τα προϊόντα της ελληνικής γης.

Στη Μικρασία και την Αίγυπτο, ο “Bakkal” ήταν σχεδόν πάντα Ρωμιός. Στο βιβλίο “Cairo and its environs” των Lamplough & Francis διαβάζουμε: “Every village contains one Greek Bakkal”. Ο “Bakkal” της Κομοτηνής ξεκίνησε το 2014 από την Κομοτηνή, καθώς αποτέλεσε όραμα και έμπνευση ενός δραστήριου επιχειρηματία, του Γρηγόρη Τζενετίδη και αποτελεί ένα ψηφιδωτό διαφορετικών παροχών προς τον τελικό καταναλωτή. Υπεύθυνη για τη σημερινή του μορφή είναι η μανία του κ. Τζενετίδη με τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι παραστάσεις από αυτά που τον ώθησαν στη δημιουργία του και στον εμπλουτισμό των παροχών του.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο κατάστημα Bakkal επί της Οδού Βενιζέλου αποτέλεσε η αγαπημένη συνήθεια για καφέ, τσάι, γλυκά και πάνω από όλα συζητήσεις με την παρέα σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο με σεβασμό στην αισθητική του χώρου, πίσω από το Ιμαρέτ. Στη συνέχεια προστέθηκε το δεύτερο κατάστημα στην περιοχή της Ρέμβης, το οποίο διαθέτει όλα τα παραπάνω προϊόντα και είναι η καλύτερη επιλογή για Take Away.

Η στρατηγική στόχευση του Bakkal και του κ. Τζενετίδη είναι ένα βιώσιμο μέλλον και μέσα από την γαστρονομία. Με αυτή την αποστολή, δίνει έμφαση στην προέλευση των πρώτων υλών, το οικολογικό αποτύπωμα των προσφερόμενων προϊόντων,, ενώ υποστηρίζει το zero food waste.Η ηθική επιταγή τον οδηγεί στην υιοθέτηση υπεύθυνων πρακτικών αναφορικά με το περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική διακυβέρνηση ενώ επιβραβεύει και συμμετέχει ενεργά σε διορατικές και καινοτόμες δράσεις.

Bakkal

Ελ. Βενιζέλου 8

Bakkal στη Ρέμβη

Υψηλάντου &, Έβρου 1

29 Φεβρουαρίου, 2024