Η απώλεια του 14χρονου Θάνου Κοτσίδη,  συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο – και όχι μόνο – καθώς έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα ειδησεογραφικά και αθλητικά Μέσα Ενημέρωσης της χώρας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πώς ο αγώνας ενός παιδιού ένωσε όλη την κοινωνία και την αθλητική κοινότητα με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του.

Ως Ακαδημία και εκ μέρους της οικογένειας του Θάνου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την αθλητική κοινότητα, τους προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και απλούς ανθρώπους, για το κύμα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια μηνύματα και ανακοινώσεις στήριξης για την απώλεια του Θανούλη. Τα μηνύματα τα οποία λάβαμε ήταν αμέτρητα.

Η είδηση της απώλειας του Θάνου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, καθώς ο πρώην προπονητής της Ακαδημίας μας και προπονητής του από τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα Χούλιο, μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Νορβηγικής Βαλερένγκα, κράτησαν ένα πανό, με το οποίο αποχαιρέτησαν με το δικό τους τρόπο τον Θάνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον οργανισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του Θάνου και της οικογενείας του.  Ως ελάχιστο φόρο τιμής  προς τον γενναίο Θάνο, η ομάδα αφιέρωσε τη νίκη επί του Ατρομήτου στη μνήμη του ενώ το Τμήμα Πωλήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον τιμά με την φανέλα του στο επίσημο κατάστημα του Γηπέδου Τούμπας, η οποία θα παραδοθεί στα χέρια της οικογένειας μετά το πέρας δέκα ημερών.

6 Φεβρουαρίου, 2024