Συνεχίζεται η δουλειά στο προπονητικό κέντρο Κομοτηνής, το project που τρέχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο έχει ως στόχο την συγκέντρωση διακριθέντων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από κάθε γωνία της χώρας, ώστε να προπονούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν σταδιακά τους υψηλούς αγωνιστικούς στόχους των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.

Σημειώνεται εκ νέου, πως μετά από τα 2 camp επιλογών που πραγματοποιήθηκαν από τον επικεφαλής scouting κ. Ιωάννη Αβραμίδη και τον scouter κ. Αλέκο Θεοδωρίδη επιλέχθηκαν 37 ποδοσφαιριστές από Κομοτηνή και Ξάνθη, οι οποίοι είναι γεννημένοι τα έτη 2011-2012-2013-2014.

Τα παιδιά συμμετέχουν στις προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις εγκαταστάσεις μας στα γήπεδα της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ και το «παρών» θα δίνουν προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα ακόμη και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση αγώνων και προπονήσεων από τους scouters της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της Footy PAOK Academy Network και Veo sports camera για την καλύτερη αξιολόγηση.

Επίσης τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε αγώνες με τα αντίστοιχα προπονητικά κέντρα ανά την Ελλάδα που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε τουρνουά υψηλού επιπέδου. Ένα από αυτά, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο του Μακεδονικού, όπου φυσικά θα συμμετάσχει και το προπονητικό κέντρο της Κομοτηνής με τις ηλικίες 2011-12.

Μέσω αυτής της διαδικασίας δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν σε τουρνουά υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα να προπονούνται σε υψηλότερο ρυθμό – ανταγωνισμό και υπό τις οδηγίες των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ #paok_komotinis #football #paoknetwork #soccer #goals #elephant_komotini #bluetravel #bakkal #laserderm #kasapiscollection #evellonstores

25 Ιανουαρίου, 2024