Χθες πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας για τα play offs της Β’ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ με την ομάδα μας να έρχεται ισοπαλία εκτός έδρας σε ένα χορταστικό παιχνίδι (4-4) με την Νεολαία Αλανότοπου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν με 3 γκολ (3-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας αντέδρασε με τον καλύτερο τρόπο, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με 2 γρήγορα γκολ του Καρά Αχμέτ και Καρά Ιμπραχήμ έκανε το (3-2). Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 2 γκολ εκ νέου (4-2). Τα παιδιά του Κ. Ισαακίδη όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να μειώσουν με τον Καρα Αχμέτ σε (4-3) και να ισοφαρίσουν σε (4-4) με τον Ζαφείρη!

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ με την ομάδα μας να τερματίζει στην 3η θέση! Ο απολογισμός είναι θετικός καθώς τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας πρώτη φορά στο ανδρικό πρωτάθλημα και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάσμου για την δίκαιη κατάκτηση του Πρωταθλήματος καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια του και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει!

Επίσης, συγχαρητήρια στην ομάδα της Νεολαίας Αλανότοπου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην άνοδο!

#paok_komotinis #football #paoknetwork #soccer #goals #elephant_komotini #bluetravel #bakkal #laserderm #kasapiscollection #evellonstores

29 Απριλίου, 2024