Εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα μας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 15:00 καθώς για την 11η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Θράκης αντιμετωπίζει τη Νεολαία Αλανότοπου στο γήπεδο του Κάλχα.

Η ομάδα μας προέρχεται από ήττα από τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με 2-0 και θέλει να παρουσιαστεί βελτιωμένη ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς ενώ ο Αλανότοπος βρίσκεται στη 2η θέση με 25 βαθμούς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Τομαράς με βοηθούς τους κ. Τζατζαράκη, Γιασάρη.

Δράση για τις ακαδημίες μας για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση θα είναι το ερχόμενο (27-28/1) για τα τμήματα της ακαδημίας μας, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι αγώνες στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης ενώ παράλληλα θα υπάρχει το τουρνουά των επίλεκτων αθλητών όλων των προπονητικών που έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα και στο οποίο θα λάβει μέρος και προπονητικό κέντρο της Κομοτηνής με τις ηλικίες 2011-12.

Έτσι λοιπόν, τις δύο ημέρες, 15 τμήματα της ομάδας μας θα απολαύσουν ποδοσφαιρικές «μονομαχίες» και θα ξεδιπλώσουν στο γήπεδο όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις από τους προπονητές του συλλόγου μας! Παράλληλα, η Κ16 υπό των οδηγιών του Πέτρου Δημόπουλου και η Κ14 (Liverpool) υπό των οδηγιών του Σάββα Ισαακίδη θα αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα τμήματα του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη.

26 Ιανουαρίου, 2024