Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να σημειώσει δεύτερη συνεχόμενη νίκη θέλει το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, που υποδέχεται την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 15:00 τον Σπάρτακο Β΄ για την 12η αγωνιστική της Β΄ ΕΠΣ Θράκης στο γήπεδο της ΕΠΣ στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Η ομάδα μας προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση στο γήπεδο του Κάλχα με 6-2 κόντρα στη Νεολαία Αλανότοπου και θέλει να σημειώσει μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς ενώ ο Σπάρτακος βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Τζατζαράκης με βοηθούς τις κυρίες Κορναράκη, Τανανάκη.

Δράση για τις ακαδημίες μας για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση θα είναι το ερχόμενο (3 – 4/2) για τα τμήματα της ακαδημίας μας, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένοι αγώνες στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης. Έτσι λοιπόν, τις δύο ημέρες, 21 τμήματα της ομάδας μας θα απολαύσουν ποδοσφαιρικές «μονομαχίες» και θα ξεδιπλώσουν στο γήπεδο όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις από τους προπονητές του συλλόγου μας σε αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης στην περιοχή του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

#paok_komotinis #football #paoknetwork #soccer #goals #elephant_komotini #bluetravel #bakkal #laserderm #kasapiscollection #evellonstores

2 Φεβρουαρίου, 2024